(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Some Art 1

2023

Abstract schilderij op aquarel papier in A4 formaat. Dit schilderij is ontstaan op een reeds bestaand kunstwerkje waar ik niet zo tevreden over was. Interessant is dat een aantal details van het onderliggende schilderij te zien is in het uiteindelijke resultaat. Dit schilderij is onderdeel van een tweeluik, samen met Some Art 2 vormt het een mooi geheel en versterken ze elkaar, maar ook alleen komt de kracht van dit kunstwerkje goed tot zijn recht.

Some Art 2

2023

Abstract schilderij op aquarel papier in A4 formaat. Dit schilderij is ontstaan op een reeds bestaand kunstwerkje waar ik niet zo tevreden over was. Interessant is dat een aantal details van het onderliggende schilderij te zien is in het uiteindelijke resultaat. Dit schilderij is onderdeel van een tweeluik, samen met Some Art 1 vormt dit kunstwerkje mooi geheel, maar ook alleen staat het prachtig aan de wand.

Spring is coming

2023

Het is nog winter, hoewel, echt winter hebben we niet; maar het is grijs en saai weer. Tijdens mijn wandeling zie ik ineens wat knoppen aan takken en kleur in het gras. En dan voel en weet ik meteen: de lente komt eraan!

Blooming

2021

Abstract botanische sfeer op mix media papier (A3)

Blooming happiness

2021

Vrolijk schilderij op mix media papier (A3) in complementaire kleuren

Botanical

2021

Kleurrijk botanisch schilderij met abstracte bloemen, bladeren in blauw en oranje met wat wit en geel. 

Creation 1

2021

Ik word heel blij van het creëren van dit soort schilderijen. Vind het heerlijk om bezig te zijn met vorm en kleur. En het maakt me super blij als anderen zeggen of schrijven dat ze blij worden van mijn schilderijen. Ik houd ook van het schilderen in series dus blijf me volgen, want er komen er meer! 

Creation 4

2021

Dit is het 4e schilderij in de serie "Creation". 
Een kleurrijk abstract werk, geinspireerd door de natuur, ik houd erg van bloemen en vooral hun verschillende kleuren. 

Fiori

2021

Uitbundig abstract bloemenschilderij op mix media papier (A3) in verschillende nuances groen met wat roze en wit. Ik houd van Italië dus vond ik het tijd een schilderij een Italiaanse titel te geven.

Floral

2021

Vrolijk kleurrijk schilderij op papier (A3) in groen, blauw, roze, wit en wat paars.

Floral impression

2021

Abstract acryl schilderij op papier (A3) met groene en witte bloemen en bladeren op een oranje achtergrond.

Garden Delight 1

2021

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen geniet ik van de natuur, bomen, struiken, bloemen. Ook mijn tuin is vol bloeiende struilen en planten. De beelden van het kleurrijke buitenleven vertaal ik in mijn eigen stijl naar het schilderdoek. Ik houd ook van schilderen in series en daarom heb ik twee schilderijtjes in deze kleurcombinatie gemaakt. Ze staan mooi en vrolijk op zichzelf en samen als tweeluik. 

Garden Delight 2

2021

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen geniet ik van de natuur, bomen, struiken, bloemen. Ook mijn tuin is vol bloeiende struilen en planten. De beelden van het kleurrijke buitenleven vertaal ik in mijn eigen stijl naar het schilderdoek. Ik houd ook van schilderen in series en daarom heb ik twee schilderijtjes in deze kleurcombinatie gemaakt. Ze staan mooi en vrolijk op zichzelf en samen als tweeluik. 

Happy flowers

2021

Vrolijk abstract bloemen schilderij op mix media papier (A3) in lichtblauw en oranje. Er is gewerkt met acrylverf en acrylmarkers.

Harmony 1

2021

Ik was een paar schilderijtjes op papier aan het maken en vond de kleuren van twee heel mooi. Die heb ik als voorbeeld gebruikt voor deze twee schilderijen, Harmony 1 en 2. 
Ze zijn mooi samen maar kunnen ook afzonderlijk stralen. 

Harmony 2

2021

Ik was een paar schilderijtjes op papier aan het maken en vond de kleuren van twee heel mooi. Die heb ik als voorbeeld gebruikt voor deze twee schilderijen, Harmony 1 en 2. 
Ze zijn mooi samen maar kunnen ook afzonderlijk stralen. 

Have some fun

2021

Kleurrijk abstract schildery, acryl op doek. In dit schilderij komen de "dots" terug die je ook in mijn andere schilderijen vindt, maar worden ze gecombineerd met cirkels. Het geheel geeft een speels en vrolijk effect. En ik had zeker "some fun" om dit te schilderen. 

It's still summer

2021

Het is aan het eind van de zomer als ik dit schilderij af heb. Veel mensen beginnen al te praten over de naderende herfst. Maar als ik in mijn tuin kijk en zie hoe uitbundig alles nog bloeit dan voel ik "het is nog zomer" - it's still summer".   

Petals

2021

Kleurrijk schilderij op mix media papier (A3) met acrylverf en acryl markers.

Pretty Garden 1

2021

Het is geen geheim dat ik van de natuur houd, vooral van bloemen en het is ook geen geheim dat ik van kleur houd. Deze combinatie van bloemen en kleur waren de inspiratie voor Pretty Garden 1. Er is ook een Pretty Garden 2, samen schitteren ze prachtig, maar ook los van elkaar zien ze er mooi uit op de muur.    

Pretty Garden 2

2021

Het is geen geheim dat ik van de natuur houd, vooral van bloemen en het is ook geen geheim dat ik van kleur houd. Deze combinatie van bloemen en kleur waren de inspiratie voor Pretty Garden 2. Er is ook een Pretty Garden 1, samen schitteren ze prachtig, maar ook los van elkaar zien ze er mooi uit op de muur.

Summer is just around the corner

2021

Het is nog lente als ik dit schilder, maar ik kan de zomer al voelen. Dit schilderij is een expressie van mijn liefde voor de natuur en in het bijzonder voor bloemen. De dots en cirkels geven een extra dimensie in de abstractie. Ik voelde de zomer al en gaf dit schilderij dan ook de titel "Summer is just around the corner".  
En wat gebeurde er? Het schilderij is al verkocht voordat ik het hier op mijn website kon plaatsen. Maar ik wil julie het plaatje toch niet onthouden. Ik ben er natuurlijk heel blij mee dat het zo snel is verkocht. Voor jullie, kunstverzamelaars, blijf ik nog veel meer vrolijke, kleurrijke abstracte schilderijen maken!  
 

Golden season

2020

Bomen in herfstkleuren met vallende blaadjes

Joy

2020

Kleurrijk abstract bloemenlandschap. Dit is het vierde schilderij in een serie van vier.

My happy garden

2020

Kleurrijk abstract bloemenlandschap. Dit is het derde schilderij in een serie van vier.

Tutti Colori 2

2020

Zeer kleurrijk schilderij, de 2e in een serie.

Between trees

2019

Voorjaar, hoe mooi fris groen zijn de bomen en hoe mooi is het licht tussen de bomen.

Blossom

2019

Uitbundig bloeiende bloesembomen die door de wind al wat blaadjes laten vallen.

DNA

2019

Fantasie in vorm en kleur, deed me later denken aan dna-strengen.

Lente

2019

Speels kleurrijk lenteschilderij.

Springflowers

2019

De eerste twee kleine schilderijtjes van dit jaar gaven me zoveel plezier, dat ik besloot een wat groter schilderij in deze stijl te maken. 

Springflowers 2

2019

Het eerste schilderijtje van dit jaar was zo leuk om te maken dat ik besloot een tweede in dezelfde stijl te schilderen.

Springflowers 3

2019

Kleurrijk, klein vierkant schilderij. Het is nog winter, nog lang geen lente, maar ik was er wel al weer aan toe.

Summer Love

2019

Kleurrijk abstract bloemenlandschap. Dit is het tweede schilderij in een serie van vier.

Black and white forest

2017

Abstract landschap met bomen in zwart-wit. Het schilderij is voorzien van 2 lagen vernis. Mijn schilderijen "Four seasons in the Forest...and more" zijn ook op deze website te bewonderen. En zoals beloofd.....hier is er "one more".

Fantasy trees

2017

Abstract landschap met bomen in zwart-wit. Het schilderij is voorzien van 2 lagen vernis. Mijn schilderijen "Four seasons in the Forest...and more" zijn ook op deze website te bewonderen. En zoals beloofd.....hier is "one more"

Sea

2017

Zee met zilveren vogels

Zomer

2017

Kleurrijk vrolijk schilderij met abstract bloemen landschap.

Abstract 2016-02

2016

Abstract acryl schilderij op canvas
zijkanten meegeschilderd

Abstract 2016-06

2016

Abstract schilderij in warme vlammende kleuren.
   

Abstract 2016-09

2016

Abstract acryl schilderij op canvas
zijkanten meegeschilderd

Abstract 2016-11

2016

Abstract kleurrijk schilderij.

Abstract 2015-01

2015

Abstract, modern kleurrijk schilderij 

Abstract 2015-02

2015

Abstract, modern kleurrijk schilderij

Mother Nature

2009

Encaustic art, wasschilderij in passepartout 50 x 40 cm