Kleurrijke schilderijen, abstract landschap met bomen. Ik raakte geïnspireerd tijdens een wandeling in het park op een koude mistige winterochtend. Zo ontstond het schilderij "winter forest" en daarna volgden meer schilderijen met bomen.

uit 2017 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Spring Vibes

2024

Spring Vibes, de schoonheid van het seizoen

Spring is coming

2023

Het is nog winter, hoewel, echt winter hebben we niet; maar het is grijs en saai weer. Tijdens mijn wandeling zie ik ineens wat knoppen aan takken en kleur in het gras. En dan voel en weet ik meteen: de lente komt eraan!

Abundant Forest

2020

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen in de parken in mijn omgeving raak ik geïnspireerd. Eenmaal thuisgekomen vertaal ik de beelden in mijn eigen stijl en maak daarbij gebruik van mooie kleurcombinaties.

Blue forest

2020

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen in de parken in mijn omgeving raak ik geïnspireerd. Eenmaal thuisgekomen vertaal ik de beelden in mijn eigen stijl en maak daarbij gebruik van mooie kleurcombinaties.

Golden Season 2

2020

Bomen in uitbundige herfstkleuren met vallende blaadjes.

Golden season

2020

Bomen in herfstkleuren met vallende blaadjes

Blossom

2019

Uitbundig bloeiende bloesembomen die door de wind al wat blaadjes laten vallen.

Between trees

2019

Voorjaar, hoe mooi fris groen zijn de bomen en hoe mooi is het licht tussen de bomen.

Winter Forest

2017

Kleurrijk schilderij, abstract landschap met bomen in de mist, rijp. Ik raakte geïnspireerd door een wandeling in het park in december, mistig, koud, prachtige bomen, stilte.  Tijdens het schilderen van "Winter Forest" raakte ik verder geïnspireerd om "Four seasons in the Forest...and more" te creëren.   

Spring Forest

2017

Kleurrijk schilderij, abstract landschap met bomen in lentekleuren.  Tijdens het schilderen van "Winter Forest" raakte ik verder geïnspireerd om "Four seasons in the Forest...and more" te creëren. Zo ontstond "Spring Forest".  

Summer Forest

2017

Kleurrijk schilderij, abstract landschap met bomen in zomerkleuren. Het schilderij "Summer Forest" is voorzien van 2 lagen vernis. Tijdens het schilderen van "Winter Forest" raakte ik verder geïnspireerd om "Four seasons in the Forest...and more" te creëren. Zo ontstond "Summer Forest".  

Autumn Forest

2017

Kleurrijk schilderij, abstract landschap met bomen in herfstkleuren.  Tijdens het schilderen van "Winter Forest" raakte ik verder geïnspireerd om "Four seasons in the Forest...and more" te creëren. Zo ontstond "Autumn Forest".  

Birchtree forest

2017

Abstract berkenbos.

Black and white forest

2017

Abstract landschap met bomen in zwart-wit. Het schilderij is voorzien van 2 lagen vernis. Mijn schilderijen "Four seasons in the Forest...and more" zijn ook op deze website te bewonderen. En zoals beloofd.....hier is er "one more".

Blue tree

2017

Abstract landschap met een enkele blauwe boom tussen zwart-wit bomen. Het schilderij is voorzien van 2 lagen vernis. Mijn schilderijen "Four seasons in the Forest...and more" zijn ook op deze website te bewonderen. En zoals beloofd.....hier is "one more".

Festival of colors

2017

Abstract landschap met bomen in kleur. Het schilderij is voorzien van 2 lagen vernis. Mijn schilderijen "Four seasons in the Forest...and more" zijn ook op deze website te bewonderen. En zoals beloofd.....hier is "one more".