Impressies van abstracte landschappen.

uit 2017 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Autumn Fields 1

2023

Dit schilderij Autumn Fields 1 is een werk dat ik heb gemaakt bovenop een ouder zwart-wit bomen schilderij. Op sommige plekken van het schilderij komen delen van het oude onderliggende schilderij naar voren. Ze zorgen voor die echt interessante lagen in het kunstwerk. Ik verspil geen verf of doeken en ik vind het geweldig dat het oudere schilderij voor altijd voortleeft in het nieuwe.

Dreamland

2023

Dit schilderij is een symfonie van lagen, een artistieke reis die begint met levendige kleuren die met elkaar verweven en dansen over het doek. Terwijl de compositie evolueert, worden lagen wit, grijs en zwart zorgvuldig aangebracht, wat een intrigerend samenspel tussen licht en schaduw creëert. Te midden van dit genuanceerde palet, verschijnen flarden van de oorspronkelijke levendige tinten, als echo's van de oorspronkelijke inspiratie van de kunstenaar. Het doek vertelt een verhaal van transformatie, dat culmineert in de betoverende finale - een zelfgemengde, dieprode verf die een gevoel van passie en mysterie uitstraalt. Elke markering is een fluistering, elke laag een hoofdstuk, allemaal samenkomen om een boeiend verhaal te vormen dat je uitnodigt om te verkennen, te interpreteren en te verbinden. ✨ Dit schilderij heb ik gemaakt over een oud schilderij dat ik enkele jaren geleden heb gemaakt en niet meer mooi vond. Het was een zeer kleurrijk schilderij, en ik heb er zwart en witte verf overheen aangebracht, en vervolgens interessante markeringen toegevoegd, waarbij ik ruimte heb gelaten voor het onderliggende schilderij om op sommige plekken door te schijnen. Ik werd al verliefd op dit schilderij na de eerste lagen wit en zwart... en ik ben absoluut dol op het eindresultaat! 😊🎨

Dreamland 2

2023

Dit doek, geboren uit de overblijfselen van het verleden van de kunstenaar, getuigt van de transformerende kracht van creativiteit. Over de echo's van eens zo levendige composities dansen lagen witte en zwarte verf in een delicate ballet, herinneringen verbergend terwijl ze nieuwe verhalen baren. Wat "Dreamland 2" echt betoverend maakt, is zijn eerbetoon aan het verleden. De sporen van het oude, levendige schilderij gluren door de sluier van zwart en wit heen, diepte en mysterie toevoegend. Deze fragmenten van vergeten tinten dienen als fluisteringen uit een verre tijd, die kijkers uitnodigen om de essentie van evolutie te verkennen. Het oog, gevangen door deze spectrale dans van kleuren, voelt de drang om rond te zwerven, de lijnen van transformatie te volgen, op zoek naar het verhaal binnen de streken.        

Beach

2017

Wat zie je:  gewoon mooie kleuren bij elkaar of is het zand, water en lucht....

Sea

2017

Zee met zilveren vogels.