Let's go Abstract is een serie schilderijtjes op papier

uit 2023 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

La Terra

2023

La Terra: Een Betoverende Reis door Kleuren en Beweging Stap binnen in een fascinerende wereld van "La Terra," een betoverend abstract schilderij dat je uitnodigt voor een reis door kleuren en beweging. Met afmetingen van 80 x 60 cm toont dit prachtige schilderij van acrylverf op doek een symfonie van levendige en zachte tinten, vakkundig aangebracht met een paletmes, tegen een warme achtergrond van oranje en aardetinten.

Connection 1

2023

In het hart van dit schilderij bevindt zich een levendig samenspel van kleuren - een energieke dans van blauwen, oranje en groenen, elke penseelstreek zorgvuldig aangebracht met een paletmes. De keuze voor dit gereedschap geeft het kunstwerk een dynamische, getextureerde kwaliteit die het oog aantrekt en de zintuigen prikkelt. Laag over laag verf creëert diepte en complexiteit, en vormt een visueel tapijt dat de toeschouwer boeit. "Connection 1" maakt deel uit van een boeiend kwartet van abstracte schilderijen op papier van 29 x 21 cm. Elk stuk heeft levendige oranje en roze achtergronden, gelaagd met blauwe, oranje en groene tinten aangebracht met een paletmes. Interessante zwarte lijnen en organische vormen creëren een betoverende stroom. Prachtig als geheel of afzonderlijk.

Connection 2

2023

Wat dit schilderij en deze serie echt onderscheidt, is het gebruik van zwarte lijnen en organische vormen. Deze elementen doorkruisen de compositie op elegante wijze en fungeren als visuele ankers te midden van de abstracte spontaniteit. Ze leiden het oog van de kijker en bieden een gevoel van structuur en verbinding binnen het artistieke verhaal. "Connection 2" maakt deel uit van een boeiend kwartet van abstracte schilderijen op papier van 29 x 21 cm. Elk stuk heeft levendige oranje en roze achtergronden, gelaagd met blauwe, oranje en groene tinten aangebracht met een paletmes. Interessante zwarte lijnen en organische vormen creëren een betoverende stroom. Prachtig als geheel of afzonderlijk.

Connection 3

2023

De achtergrond van dit schilderij dient als een betoverend canvas voor de visie van de kunstenaar. Een stralende mix van oranje en roze straalt warmte en vitaliteit uit, en roept een gevoel van vreugde en viering op. Deze kleuren vertegenwoordigen de emotionele kern van "Connection" en wekken gevoelens van enthousiasme en passie op. "Connection 3" maakt deel uit van een boeiend kwartet van abstracte schilderijen op papier van 29 x 21 cm. Elk stuk heeft levendige oranje en roze achtergronden, gelaagd met blauwe, oranje en groene tinten aangebracht met een paletmes. Interessante zwarte lijnen en organische vormen creëren een betoverende stroom. Prachtig als geheel of afzonderlijk.

Connection 4

2023

Dit kunstwerk toont een harmonieuze mix van levendige kleuren, intrigerende texturen en een meeslepend verhaal van artistieke verkenning. "Connection 4" nodigt kijkers uit voor een reis door het rijk van het abstract expressionisme. "Connection 4" maakt deel uit van een boeiend kwartet van abstracte schilderijen op papier van 29 x 21 cm. Elk stuk heeft levendige oranje en roze achtergronden, gelaagd met blauwe, oranje en groene tinten aangebracht met een paletmes. Interessante zwarte lijnen en organische vormen creëren een betoverende stroom. Prachtig als geheel of afzonderlijk.

Opportunities 1

2023

"Opportunities 1" is een abstract schilderij dat een wereld van eindeloze mogelijkheden onthult. Tegen een zachtroze achtergrond dansen gedurfde streken blauw, oranje en groen over het doek, aangebracht met een paletmes en zorgvuldig gelaagd. De compositie komt tot leven door het samenspel van zwarte lijnen en organische vormen, wat resulteert in een boeiende stroming die de kijker aantrekt. Dit levendige kunstwerk vangt de essentie van exploratie en groei, en herinnert ons eraan het onverwachte te omarmen en nieuwe paden te ontdekken. "Opportunities 1" nodigt uit om het onbekende te betreden, waar grenzeloos potentieel wacht om omarmd en gekoesterd te worden. Samen met "Opportunities 2" vormt dit kunstwerk een mooi tweeluik. 

Opportunities 2

2023

"Opportunities 2" is een abstract schilderij dat een wereld van eindeloze mogelijkheden onthult. Tegen een roze achtergrond dansen gedurfde streken blauw, oranje en groen over het doek, aangebracht met een paletmes en zorgvuldig gelaagd. De compositie komt tot leven door het samenspel van zwarte lijnen en organische vormen, wat resulteert in een boeiende stroming die de kijker aantrekt. Dit levendige kunstwerk vangt de essentie van exploratie en groei, en herinnert ons eraan het onverwachte te omarmen en nieuwe paden te ontdekken. Ook dit schilderij is ontstaan door over een "mislukt" schilderij heen te schilderen. Een aantal stukjes van het onderliggende werk zijn in het eindresultaat te zien. Samen met "Opportunities 1" vormt dit kunstwerk een mooi tweeluik. 

Enjoying Life 1

2023

"Enjoying Life 1" is een abstract schilderij op papier dat een geest van levendige vreugde en waardering voor de schoonheid die in elk moment wordt gevonden, uitstraalt. Met zijn betoverende oranje achtergrond en expressief gebruik van levendige kleuren aangebracht met een paletmes, vangt het kunstwerk een gevoel van uitbundigheid.

Enjoying Life 2

2023

Dit schilderij ontvouwt zich als een visuele symfonie, waarbij elke penseelstreek en laag bijdraagt aan de algehele compositie. De rijke oranje kleur dient als een metaforische achtergrond waarop de essentie van plezier tot leven komt. Het vertegenwoordigt de warmte en vitaliteit die onze existentie doordringen wanneer we onszelf toestaan om het huidige moment volledig te omarmen.

Celebrate Summer 1

2023

In de betoverende wereld van abstracte kunst komt een levendige en vreugdevolle viering van de zomer tot leven. Bestaande uit vier fascinerende schilderijen op papier, straalt deze collectie een levendige geest uit die even aanstekelijk is als de warme zon op een heldere zomerdag. Elk stuk staat op zichzelf, een meesterwerk van kleuren en texturen, maar wanneer ze verenigd zijn aan een muur, vormen ze een harmonieuze symfonie die iedereen die ze aanschouwt betovert.
De vier schilderijen "Celebrate Summer" zijn onderdeel van de serie "Let's go Abstract".

Celebrate Summer 2

2023

In de kern van dit schilderij ligt een explosie van kleuren, alsof de kwast van de kunstenaar moeiteloos de essentie heeft vastgelegd van de levendige pracht van de zomer. De warme achtergrond van gele en oranje tinten zet het podium voor een caleidoscoop van emoties, die herinneringen oproept aan mooie momenten onder de zon. De vier schilderijen "Celebrate Summer" zijn onderdeel van de serie "Let's go Abstract".

Celebrate Summer 3

2023

In dit levendige kunstwerkje verschijnen zwarte organische vormen en lijnen, als betoverende dansen van ongeziene energieën van de natuur. De zwarte elementen geven een gevoel van mysterie en diepte aan de compositie, en creëren een intrigerend samenspel tussen de levendige kleuren en de schaduwen van het onbekende. Deze vormen en lijnen stromen en verstrengelen, en creëren een dans van contrasten die de toeschouwer uitnodigt om de eindeloze mogelijkheden van de verbeelding te verkennen. De vier schilderijen "Celebrate Summer" zijn onderdeel van de serie "Let's go Abstract".

Celebrate Summer 4

2023

Celebrate Summer 4 vangt de vluchtige momenten van het seizoen in een tijdloze omarming van kleuren en vormen. Het schilderijtje straalt een aanstekelijk gevoel van vreugde uit en nodigt de waarnemer uit om te genieten van de schoonheid van de eenvoudige geneugten van het leven. De vier schilderijen "Celebrate Summer" zijn onderdeel van de serie "Let's go Abstract".

Some Art 1

2023

Abstract schilderij op aquarel papier in A4 formaat. Dit schilderij is ontstaan op een reeds bestaand kunstwerkje waar ik niet zo tevreden over was. Interessant is dat een aantal details van het onderliggende schilderij te zien is in het uiteindelijke resultaat. Dit schilderij is onderdeel van een tweeluik, samen met Some Art 2 vormt het een mooi geheel en versterken ze elkaar, maar ook alleen komt de kracht van dit kunstwerkje goed tot zijn recht.

Some Art 2

2023

Abstract schilderij op aquarel papier in A4 formaat. Dit schilderij is ontstaan op een reeds bestaand kunstwerkje waar ik niet zo tevreden over was. Interessant is dat een aantal details van het onderliggende schilderij te zien is in het uiteindelijke resultaat. Dit schilderij is onderdeel van een tweeluik, samen met Some Art 1 vormt dit kunstwerkje mooi geheel, maar ook alleen staat het prachtig aan de wand.